Apariții media

Reconstrucţie totală de genunchi realizată pro bono în Spitalul Euroclinic

La începutul lunii octombrie 2014, Dr. Vlad Predescu a efectuat pro bono o operaţie de artroplastie totală de genunchi la o pacientă în vârstă de 74 de ani. Pacienta avea o artroză avansată a genunchiului.... 

„Decizia de a opera pro bono am luat-o fără a sta pe gânduri, întrucât starea pacientei nu mai suporta amânare. După evaluarea ortopedică, pacienta a fost programată pentru operaţie, iar după intervenţie a participat la un program zilnic de recuperarea medicala şi kinetoterapie. Astfel, la externare, pacienta, deşi are o vârstă înaintată, a fost independentă din punct de vedere fizic” -  a declarat Dr. Vlad Predescu, Şef Secţie Ortopedie Spitalul Euroclinic. Articolul complet. 

 

Articol Acasă.ro Sănătate

Articolul complet.

 

Premiu Gala Medica 2014

Ediţia a VI-a a Galei Medica, eveniment organizat în fiecare an de Colegiul Medicilor din România şi-a desemnat câştigătorii în cadrul unui eveniment desfăşurat la Teatrul Elisabeta, la care au fost prezenţi dr. Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, prof. dr. Dorel Săndesc, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi dr. Vasile Cepoi, consilier pe probleme de Sănătate Guvernul României. Dr. Vlad Predescu  a fost nominalizat şi a câştigat premiul juriului la categoria "Lideri de mâine".

 

Interviu Digimatinal - Medicină - Digi24 

Un amplu interviu despre regenerarea cartilajului articular. Interviul complet.

 

Interviu CSID - ProTV

Dr. Vlad Predescu a acordat un amplu interviu pentru emisiunea ”Ce se întâmplă doctore” cu tema ”Proteze personalizate de genunchi” difuzată la ProTV. Interviul complet.

 

Trăieşte sănătos

Dr. Vlad Predescu a fost invitatul Simonei Dragomir în cadrul emisiunii ”Trăiește sănătos” cu tema ”Proteze personalizate de genunchi” difuzată la Antena 2.

 

Adevărul.ro Sănătate

 

Interviul complet.INTERVIU Durerile de genunchi la schimbarea vremii, semnal de alarmă. Medicul Vlad Predescu spune când este necesară proteza
Citeste mai mult: adev.ro/mwo670

INTERVIU Durerile de genunchi la schimbarea vremii, semnal de alarmă. Medicul Vlad Predescu spune când este necesară proteza.Interviul complet.

 

 

Un doctor pentru dumneavoastră

Dr. Vlad Predescu a fost invitatul Aurei Iosif în cadrul emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” cu tema ”Artroza, proteza de șold” difuzată la TVR Internațional.
Un doctor pentru dumneavoastră - emisiune